Vesele Vanoce 2012 a nový rok 2013
Vesele Vanoce 2012 a nový rok 2013
...tak hoši už je to zase tady, rok v prd... a vánoce za dveřma a dneska mam posledni jistotu kvalitního připojení, tak to rozjedu už s menším předstihem.
Veselé vánoce všecm calibrákům a calibračkám a aj dorostu a hodně štěstí a zdraví v Novém roce
preje Kadel a Lucka
Veselé vánoce všecm calibrákům a calibračkám a aj dorostu a hodně štěstí a zdraví v Novém roce
preje Kadel a Lucka
Kadel
-
- Zanícený Diskutér
Připojuji se k přáním šťastných Vánoc, klidného zbytku roku, pěkný konec roku a do nového roku klidný volnoběh, žádné cukání v zátahu a co možná nejméně koroze na karoseriích těch našich strojů
ICE
(Kus ledu)

ICE
(Kus ledu)
Opel Calibra (X20XEV 100kW) - prodaná
Opel Calibra (C20LET 150kW) - budoucí veterán
Dacia Duster (1.5dCi 81kW) - silniční dříč
Opel Calibra (C20LET 150kW) - budoucí veterán
Dacia Duster (1.5dCi 81kW) - silniční dříč
-
- Squadra Azura
- Kontaktovat uživatele:
Pratele, kamaradi,
rok je zas v ..... a dalsi vanoce jsou tu, tak tedy krasne proziti svatku a pokud mozno, nikam nejezdete at Vam ty auta kuci neshnijou, sak vime
rok je zas v ..... a dalsi vanoce jsou tu, tak tedy krasne proziti svatku a pokud mozno, nikam nejezdete at Vam ty auta kuci neshnijou, sak vime

Mystique*
.... tam kde končí realita, začíná můj životní příběh.....
Než se začnete ptát, prečtěte si podmínky a FAQ!!
.... tam kde končí realita, začíná můj životní příběh.....

Než se začnete ptát, prečtěte si podmínky a FAQ!!
-
- Diskutér - Tlachal
Plné nádrže, spousty náhradních dílů ...a když to nepojede,.... tak šikovné ruce k dílu, nebo pevný krok.....Nejen to přeju vám,....po celý příští rok....
Long
Long
Opel Calibra 2.5 V6 ; Opel Calibra 2.0 Turbo ; Opel Combo 1.6 ; Ford Mondeo 1.8 Kombi ; Opel Vectra B 1.8 Caravan ; Chrysler Grand Voyager AWD 3.8 V6 AT ; Nissan Patrol 2.8 ; Fiat Ducato 2.5 TD ; Honda Silver Wing 600 ; Zetor 3011 ; Zetor 4511 ; Ostrowek K162.
Povinné ručení je moje noční můra...
Povinné ručení je moje noční můra...